VACATURE: Teammanager Visum Ministerie van Buitenlandse Zaken

De Consulaire Service Organisatie (CSO) is een wereldwijde backoffice waar visumaanvragen en aanvragen voor Nederlandse reisdocumenten centraal worden verwerkt. Binnen de CSO is het visumcluster de grootste afdeling waarbij focus ligt op het kwalitatief hoogwaardig en efficiënt afhandelen van visumaanvragen (KVV Schengen, KVV Carib en MVV). Het visumcluster kent een registratieteam en een zevental beslisteams. Deze teams worden aangestuurd door teammanagers (coördinatoren). Wij zijn op zoek naar een ervaren teammanager! • Als leidinggevende van een team van 15-20 beslismedewerkers ben je – samen met een aantal andere collega’s – verantwoordelijk voor het aansturen van de operationele werkzaamheden binnen het visum cluster. • Als teammanager ligt de focus op het goed laten functioneren en steeds verder verbeteren van je team en je medewerkers. Je staat voor de balans tussen mens- en resultaatgerichtheid: je hebt oog voor de resultaten en KPI’s, én voor de vaardigheden en het gedrag van medewerkers. • Je zorgt dat medewerkers kwaliteit en productiviteit leveren conform de geldende processen en processtappen. Door de gesprekken die jij met de medewerkers voert, weten zij wat er van hen verwacht wordt en waar hun ontwikkelingsmogelijkheden liggen. Jij staat hen bij in het realiseren van de ontwikkelingsmogelijkheden. • Tijdens de dagstart sta je met jouw team stil bij de kwalitatieve en kwantitatieve doelen van de dag en ontwikkelingen die van belang zijn en maak je afspraken over de te realiseren doelen. • Met je medewerkers voer je individuele gesprekken, zoals de wekelijks bilateralen en kwartaalgesprekken in het kader van de p-cyclus (start- voortgangs- en functioneringsgesprekken). Je zorgt dat de p-cyclus nauwgezet wordt gevolgd. • De CSO is voortdurend in ontwikkeling. Als teammanager neem je jouw team mee in deze veranderingen en ga je hier actief het gesprek over aan. • Als teammanager ben je verantwoordelijk voor het implementeren van operational excellence binnen jouw team. • Vanuit jouw ervaring met operational excellence, ben jij een ambassadeur en aanjager van deze waardestrategie. Binnen de CSO betekent dit dat we toewerken naar een hoge mate van standaardisatie en voorspelbaarheid. Een goede kwaliteit geleverd op de meest efficiënte wijze met continu oog voor efficiëntie, een gestroomlijnde operatie, waardeketen-management en volume. • Je creëert een prettig samenwerkingsklimaat binnen het team, waarbij coaching en begeleiding voorop staan. Het is essentieel dat de medewerkers van de afdeling duurzaam en breed inzetbaar zijn. • Je bent onderdeel van het management van het visumcluster en draagt het beleid van het visumcluster en de CSO actief uit. Tevens werk je actief samen met de collega-leidinggevenden binnen het visumcluster en met collega’s buiten het visumcluster. 

 Functie-eisen

Gezocht wordt naar een energieke, initiatief nemende, flexibele en integere teammanager met: • Hbo-werk- en -denkniveau; • Ruime leidinggevende ervaring op een gelijk niveau binnen een grote front- of backoffice of uitvoeringsorganisatie waar operational excellence de breed ingevoerde waardestrategie is waarbij kennis en ervaring in de private sector een pre is; • Kennis van, ervaring en affiniteit met het implementeren van operational excellence binnen een team; • Het vermogen om verandering te omarmen en medewerkers op een coachende manier hierin mee te nemen en te inspireren; • Een hoge mate van stressbestendigheid; • Het vermogen om overzicht te houden en te balanceren tussen individuele belangen en die van het collectief; • Een echte teammentaliteit: je haalt plezier uit het steeds samen met de andere teammanagers en collega’s toewerken naar het resultaat; • Een zelfstandige, innovatieve en creatieve werkhouding. 

Arbeids­voorwaarden 

 Salaris­niveau schaal 10 Maand­salaris Min €3.045 – Max. €4.848 (bruto) Dienst­verband Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd Contract­duur 12 maanden muo vast Maximaal aantal uren per week 36 Overige arbeids­voorwaarden Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof. 

Bijzonderheden

 • We vragen je te solliciteren via de button ‘solliciteren op externe site’. • De selectieprocedure bestaat uit een briefselectie, (een) selectiegesprek(ken) en een selectieassessment. Na elke fase bepalen we welke kandidaten doorgaan naar de volgende fase van de selectieprocedure. • De selectiegesprekken vinden eind september/begin oktober 2023 plaats. 

Bron: https://www.werkenvoornederland.nl/vacatures/teammanager-visum-BZ-2023-029

 

 

 

  Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. «Enjoyed this post? Never miss out on future posts by following us. Click here

Kijk ook eens op dit reisblog: https://www.europevisitandvisa.com/

Kijk ook eens op dit boekenblog bijvoorbeeld voor: -Een avonturenroman op zee tijdens de Tweede Wereldoorlog waarin ook een bezoek aan Amsterdam door dan nog neutrale Amerikanen: http://www.dutchysbookreviewsandfreebooks.com/2023/08/when-you-like-thrillers-set-at-sea.html

Reacties

Populaire posts van deze blog

VACATURE: Beslisme­de­werker Buitenlandse Zaken VISA - CSO

𝗪𝗼𝗲𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟳 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 𝘂𝗶𝘁𝘀𝗽𝗿𝗮𝗮𝗸 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗯𝗲𝘀𝗰𝗵𝗲𝗿𝗺𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 ‘𝗱𝗲𝗿𝗱𝗲𝗹𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀’

Stichting LOS schreef boek "Post Deportation Risk" over de mensenrechten situatie na terugkeer

Forums over gezinshereniging

VACATURE: Casemanager bij het COA in Arnhem op asielzoekerscentrum

Vraag: Kan ik mijn oude moeder naar Nederland halen?

Documentaire "verloren jongens" over asielzoekende kinderen die door Europa zwerven

Met je buitenlandse partner naar Nederland: 20 tips (artikel van Gart Adang op zijn verzoek geplaatst)

Op kantoorbezoek bij mr Jolien Oversluizen, advocaat in Rotterdam (foto's)

UItspraak: Artikel 8 EVRM bij volwassen gezinsleden (moeder bij dochter)