De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

11 januari 2018

Advocatenkantoor failliet. (Deed vroeger vreemdelingenrecht) Heeft u al eens nagedacht over slechte scenario's voor uw bedrijf?

Advocatenkantoor Benders failliet. Ik begon daar in 2007 toen het een best groot regionaal kantoor was met een goede omzet. Mijn collega Evelien en ik werden ernstig ziek en moesten stoppen, drie collega's begonnen voor zichzelf, Jos Benders zelf had ook gezondheidsproblemen en ging met vervroegd pensioen. Van het toenmalige team was er nu nog maar een advocate over en zij hield kantoor samen met haar zus. In september werd ze slachtoffer van een steekpartij op kantoor. Volgens de krant kon de andere zus het niet alleen bolwerken met gelijke kosten en minder inkomsten.

Beste advocaten en juristen: denk na over slechte scenarios. Ik heb recent nog gehoord van een aantal jonge professionals die opeens overleden. Wat als u wat overkomt? Heeft u de zaken goed geregeld zodat uw familie inkomen houdt en ook uw klanten niet in het gedrang komen? Als u een concullega goed kent en vertrouwt is het wellicht handig om een afspraak samen te maken over overname van zaken bij ziekte of overlijden. Dan kunt u er ook een waarde aan hangen zodat uw familie niet omdat ze zelf geen advocaat zijn alles maar gewoon moeten weggeven aan een hebberig type die wel wil "helpen" maar niet betalen.  Toen ik ziek werd kreeg meneer Benders ook te maken met mensen die wel wilden "helpen" met de vreemdelingenrecht praktijk maar alleen als ze alle zaken mochten houden. Ga gewoon eens praten met iemand waarvan u vindt dat die zijn werk goed doet en die betrouwbaar is.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1527887/advocate-failliet-na-steekpartij


OntspanningInteressant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator