Wilders is geen reden om bang te zijn.

Inderdaad eerst eens even afwachten. Ik hoorde gisteren #Wilders al gelijk zeggen dat de PVV de Grondwet zou respecteren en over zijn schaduw zou heenstappen. Wellicht wordt de PVV wel NSC-light of een soort SP.

Niemand met een #verblijfsvergunning hoeft bang te zijn dat hij of zij door Wilders ideeen over de Islam weg moet. Daar hebben we hier rechtszekerheid voor.

Wat heeft Wilders wel gedaan op migratie gebied? Hij heeft tijdens het Gedoogkabinet de regeling laten intrekken dat mensen in Nederland mantelzorg konden bieden aan een oude, alleenstaande ouder. Het scheelde Nederland 800 migranten per jaar maar maakte het leven enorm moeilijk voor mensen met een buitenlandse partner en een bedrijf of een goede baan in Nederland die niet dan maar daarheen konden en velen waren helemaal geen Islamieten. Hier leden Nederlanders onder (nieuwe of geboren). Ook zijn stemmers.

We hebben in het verleden ook gezien dat hij zomaar opeens kan opstappen zonder eerst te klagen. Uit de VVD en uit een kabinetsformatie. Ikzelf zou hem daarom niet vertrouwen. En dan heb ik het nog geen eens over zijn haatzaaien.

Overigens is een standpunt dat minder migranten naar Nederland zouden moeten komen niet gelijk ook rascistisch. Ook niet gelijk discriminerend. Als dat niet is omdat ze Moslim, homo, socialist zijn maar als er bijvoorbeeld wordt gekeken naar ruimte, milieu, huisvesting en of die studenten nou wat meebrengen of juist een last zijn. Of we bepaalde beroepen niet beter hier kunnen trainen. Zulke zaken moeten bespreekbaar kunnen zijn.

Ik vraag me af of Wilders het kan. Roepen "Minder Marokkanen" en al zijn andere kreten is lekker makkelijk en niet hetzelfde als kunnen besturen. Naar een ander wijzen is wat anders als zelf wat kunnen.



Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. «Enjoyed this post? Never miss out on future posts by following us. Click here

Kijk ook eens op dit reisblog: https://www.europevisitandvisa.com/

Kijk ook eens op dit boekenblog bijvoorbeeld voor: -Een avonturenroman op zee tijdens de Tweede Wereldoorlog waarin ook een bezoek aan Amsterdam door dan nog neutrale Amerikanen: http://www.dutchysbookreviewsandfreebooks.com/2023/08/when-you-like-thrillers-set-at-sea.html

Reacties

Populaire posts van deze blog

VACATURE: Beslisme­de­werker Buitenlandse Zaken VISA - CSO

Stichting LOS schreef boek "Post Deportation Risk" over de mensenrechten situatie na terugkeer

𝗪𝗼𝗲𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟳 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 𝘂𝗶𝘁𝘀𝗽𝗿𝗮𝗮𝗸 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗯𝗲𝘀𝗰𝗵𝗲𝗿𝗺𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 ‘𝗱𝗲𝗿𝗱𝗲𝗹𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀’

Forums over gezinshereniging

VACATURE: Casemanager bij het COA in Arnhem op asielzoekerscentrum

Vraag: Kan ik mijn oude moeder naar Nederland halen?

UItspraak: Marokkanen kunnen niet vrijgesteld worden van inburgering met een beroep op de Associatieovereenkomst

Documentaire "verloren jongens" over asielzoekende kinderen die door Europa zwerven

Artikel over schrijnende gevolgen afschaffing ouderenbeleid -Koop vandaag het Reformatorisch Dagblad:

Het nemen van ethische beslissingen in het migratierecht (wat ook voor NL na de Toeslagenaffaire? )