De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

Cursussen

Heeft u behoefte aan een cursus Vreemdelingenrecht, neem dan gerust contact op via webmaster@vreemdelingenrecht.com.

Ik kan u wellicht doorverwijzen of zelf voor u een cursus verzorgen bijvoorbeeld in-house bij uw bedrijf of organisatie.

Desgewenst kan ik ook een op u als persoon toegesneden informatiemiddag verzorgen.

U kunt mij bereiken via webmaster@vreemdelingenrecht.com

Wellicht is als het om u als individu gaat interessant om eens bij het LOI te kijken naar de cursus vreemdelingenrecht die ik daar recent samen met advocaat Julien Luscuere heb samengesteld.

Veel universiteiten verzorgen PAO cursussen maar die zijn voor experts die de nieuwe ontwikkelingen willen horen en die zijn niet geschikt voor mensen zonder zeer grondige voorkennis van zaken.
- PAO Leiden
-  voormalig Forum nu Stichting Migratierecht;Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator