De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

Boeken vreemdelingenrecht

"Kennis is macht" en dat geldt ook voor het vreemdelingenrecht. Hieronder volgt een lijst met boeken die ik kan aanbevelen:1) Voor een gedegen en diepgaande bestudering van het vreemdelingenrecht raad ik het volgende spiksplinternieuwe boek aan:

Hier te koop bij Bol.com: als u hier klikt komt u bij de pagina waar het boek wordt besproken op Bol.com2) Voor een snellere en toegankelijke eerste kennismaking met het vreemdelingenrecht raad ik deze aan:


Hier te koop bij Bol.com: Klik op de link en u wordt doorgestuurd naar het boek

Dit boek wordt op het HBO voor de opleiding SJD gebruikt:Klik op de link om naar de verkooppagina van het boek te gaan.

Voor achtergronden:

3) "Modern migratierecht"
Klik hier om naar het boek te gaan4) "De Nederlandse rechter in het vreemdelingenrecht", professor Spijkerboer's persoonlijke visie op de rechtspraak vreemdelingenrecht.
Klik hier om naar het boek te gaan
Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator