De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

Inburgeren/integratie

Als nieuwe inwoner van Nederland moeten de meeste mensen verplicht op een inburgeringscursus. Maar ook als dat niet zo is dan zou ik toch een ieder aanraden het te doen. Het kunnen verstaan van de mensen om je heen en het begrijpen waarom bepaalde dingen gaan zoals ze gaan is heel belangrijk om je ergens thuis te voelen.

Most of the migrants to The Netherlands are obliged to follow "inburgerings" couses to learn the language and the culture in their new country. But even when it is not an obligation for you I would really recommend it. Knowing what people talk about and understanding what makes this country tick really helps you to find your own place here.

In time I will place things here that might help / In de loop der tijd zal ik hier weetjes plaatsen die wellicht helpen.


Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator