VACATURE: Het COA zoekt voor de unit Staf een ervaren en enthousiaste: Strategisch Adviseur Capaciteit


Functieomschrijving

Het COA zoekt voor de unit Staf een ervaren en enthousiaste:

Strategisch Adviseur Capaciteit (36 uur)

De organisatie
In een dynamische omgeving voert het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) zijn taak uit, het opvangen en begeleiden van asielzoekers. Ons vak, het opvangvak, is steeds in ontwikkeling.
Het COA is voor de Nederlandse samenleving de opvangorganisatie in de vreemdelingenketen die zorgt voor opvang, begeleiding en uitstroom van asielzoekers. Dit doen wij met veilige huisvesting, verstrekken van middelen en met gerichte programma’s. Wij huisvesten en begeleiden op professionele manier mensen in een kwetsbare positie in een veilige en leefbare omgeving, zodat het opvangen van vreemdelingen voor politiek en samenleving beheersbaar blijft en kan worden verantwoord.
Het COA voert in opdracht van het ministerie van Veiligheid en Justitie en in samenwerking met (keten)partners zijn taken uit.
Doordat de omvang van de instroom van asielzoekers sterk kan variëren, maar ook door de politieke en maatschappelijke gevoeligheid van het asielvraagstuk, is flexibiliteit in structuur, organisatie en processen bij het COA noodzakelijk. Dit vraagt van haar medewerkers professionaliteit, menselijkheid, resultaatgerichtheid, flexibiliteit en omgevingsbewustzijn.
De unit StafDe unit Staf heeft als taak om het Bestuur en de organisatie optimaal te ondersteunen in de integrale benadering en te ondersteunen bij het maken van strategische keuzen. Voorliggende (strategische) keuzes worden altijd vanuit meerdere invalshoeken benaderd. Door integraal advies met in achtneming van alle aspecten en belangen in een breder perspectief worden geplaatst. Unit Staf bestaat uit de teams bestuursadvies en ondersteuning, communicatie, audit, juridische zaken en financiën.
De functie
Het COA zoekt voor de unit Staf een ervaren en enthousiaste Strategisch Adviseur Capaciteit. Als Strategisch Adviseur Capaciteit ben je verantwoordelijk voor het strategisch adviseren van het bestuur over de capaciteit waar het COA op voorbereid moet zijn voor de opvang van asielzoekers. Het betreft onder meer de capaciteit met betrekking tot het plaatsen, de benodigde locaties en het benodigde personeel. Je signaleert en analyseert landelijke, regionale en lokale ontwikkelingen en plannen die van invloed zijn op de capaciteitsbehoefte en het aanbod. Deze ontwikkelingen vertaal je naar korte, middellange en lange termijnscenario’s en naar een integraal advies.
Je stemt af met in- en externe betrokkenen, je vertegenwoordigt het COA bij de overleggen in de keten en het ministerie, begeleidt de deelname van het bestuur bij landelijk overleggen en verzorgt de interne communicatie over de capaciteitsontwikkeling.
Profiel
Je bent een omgevingsbewuste adviseur die op verschillende niveaus in- en extern helder weet te communiceren en gemakkelijk contacten legt. Je beschikt over analytische vaardigheden om een goede analyse te maken van de situatie rondom de capaciteit. Je weet na analyse en onderzoek een duidelijk oordeel te vormen over de uitkomsten van het onderzoek en de resultaten / gevolgen van de ontwikkelingen. Je hebt een sterke overtuigingskracht, kunt goed met weerstanden omgaan en beschikt over bedrijfsmatige kennis. Je hebt een opleiding op WO-niveau op het gebied van Vastgoed en logistiek / Commerciële economie / Bouwkunde en minimaal 5 jaar ervaring in een tactische/strategisch beleidsfunctie. Kennis van Integrale Veiligheidskunde is een pré.
Aanbod
Een uitdagende en afwisselende functie voor de duur van 1 jaar met (uitzicht op) een vast dienstverband voor 36 uur per week in een dynamische organisatie met uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden conform de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening.
Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden. Het COA hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.
Het salaris is ingeschaald in FNM schaal 11 en bedraagt maximaal € 5.945,32 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring.* Je standplaats is Den Haag.

SolliciterenStuur dan je brief met motivatie en CV naar recruitment@coa.nl. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Mirjam Schuit, unitmanager staf, telefoon: 088-7157292.
Afgifte van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor functiewijziging of indiensttreding. De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Voor álle structurele functies geldt: geschikt bevonden boventalligen genieten, conform het beleid van het COA, voorrang bij de invulling van een passende functie
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

* De functiebeschrijving en waardering behorende bij deze vacature zullen nog geaccordeerd worden door de fuwa commissie. Dit proces wordt op dit moment in gang gezet.

Reageer direct


 https://carriere.nrc.nl/vacatures/coa/strategisch-adviseur-capaciteit?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed
******************************************************



Wellicht is mijn boekenblog ook interessant: Novel set in pre Taliban Afghanistan/i> More:  http://dutchysbookreviews.blogspot.nl/

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Reacties

Populaire posts van deze blog

Stichting LOS schreef boek "Post Deportation Risk" over de mensenrechten situatie na terugkeer

𝗪𝗼𝗲𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟳 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 𝘂𝗶𝘁𝘀𝗽𝗿𝗮𝗮𝗸 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗯𝗲𝘀𝗰𝗵𝗲𝗿𝗺𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 ‘𝗱𝗲𝗿𝗱𝗲𝗹𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀’

VACATURE: Programma manager bij Forum voor Programma Immigratie & Burgerschap (Migratierecht)

Oude (groot)ouder naar Nederland willen halen kan soms

Immigratiedienst: Minder vaak voordeel van twijfel voor asielzoeker

Uitspraak: Terugkeerbesluit kan ook (onder voorwaarden) in een meeromvattende besluit asielbeslissing

Stijn over de ex nunc toetsing in het asielrecht en het arrest Ahmedbekova

Wat is het verschil tussen lawyer en advocaat?

Met je buitenlandse partner naar Nederland: 20 tips (artikel van Gart Adang op zijn verzoek geplaatst)

Uitspraak over artikel 72, lid 3 Vw - bezwaar tegen uitzetting terwijl er nog beroep loopt