De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

07 oktober 2016

Vacature: Projectleider/directeur Beyond Borders

 - Voorburg
Omschrijving
De Stichting Beyond Borders behartigt belangen van alleenstaande minderjarige vreemdelingen. Door middel van trainingen van onze medewerkers en vrijwilligers proberen we de jongeren op weg te helpen om hun leven op te bouwen. Beyond Borders zoekt op de kortst mogelijke termijn een nieuwe projectleider/directeur. Dit betreft de periode t/m eind 2016 met een waarschijnlijk vervolg t/m eind 2017.

Taken:
+ Activiteiten Beyond Borders (trainingen, toekomstfestival, jongerentijdschrift) coördineren
+ Contacten met financiers en betrokken organisaties onderhouden
+ Team van medewerkers en vrijwilligers aansturen
+ Rapportages over activiteiten maken
+ Afstemmen en meedenken met het bestuur over Beyond Borders in 2016 en 2017


Bedrijfsomschrijving De Stichting Beyond Borders behartigt belangen van alleenstaande minderjarige vreemdelingen. Door middel van trainingen van onze medewerkers en vrijwilligers proberen we de jongeren op weg te helpen om hun leven op te bouwen.

Profiel kandidaat+ Je bent betrokken bij en hebt kennis van de vluchtelingenproblematiek
+ Je kunt organiseren en op prettige wijze een team aansturen
+ Je hebt voldoende communicatieve vaardigheden, o.a. schrijfvaardigheden
+ Je hebt bij voorkeur ervaring als projectleider
+ Je bent per direct inzetbaar
 Meer info: http://www.vacaturevijver.nl/projectleiderdirecteur-beyond-borders&campaign=trovit?utm_source=Trovit&utm_medium=CPC&utm_campaign=premiumInteressant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.


Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator