De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

19 april 2016

NIEUWS: Hongerprotest in Havenstraat tegen slepende asielprocedure

 De groep woont nu in een klein kamp voor de ingang van de noodopvang
De groep woont nu in een klein kamp voor de ingang van de noodopvang © Jean-Pierre JansAsielzoekers in de noodopvang in de Havenstraat zijn al bijna een week in hongerstaking en slapen buiten. Enkelen zijn al uitgeput afgevoerd naar het ziekenhuis.Met plastic zeilen, matrassen en paardendekens is buiten de ingang van de noodopvang in de Havenstraat een klein kamp gebouwd. De bewoners leven op een dieet van frisdrank, water en peuken. Omdat ze geen geld meer hebben, gebruiken sommigen de thee die in hun rantsoen zit om sigaretten te rollen.

De mannen zouden maar een paar dagen in de Havenstraat blijven voordat de asielprocedure zou kunnen beginnen. Zo langzamerhand zit een deel van de honderd bewoners al meer dan een halfjaar vast in de voormalige gevangenis in Zuid. Ze zijn het wachten zat en willen duidelijkheid. Daarom zijn ze in hongerstaking gegaan en slapen ze uit protest buiten. "We zullen alles wat legaal is inzetten, totdat de IND laat weten wanneer we verder mogen," zegt Wasim (24).

Lees hier de rest van het artikel in het Parool: http://www.parool.nl/amsterdam/hongerprotest-in-havenstraat-tegen-slepende-asielprocedure~a4285291/
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.
Korting op kook- & tafelartikelen

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator