VACATURE: medewerker arrestantenzorg

Medewerkers Arrestantenzorg

De afdeling arrestantenzorg, onderdeel van de Divisie Operationele Ondersteuning, is verantwoordelijk voor de verzorging en het vervoer van ingesloten personen en het houden van toezicht in de 2 cellencomplexen binnen de regio Hollands Midden. De 2 cellencomplexen bevinden zich in Leiden en Gouda. Naast verdachten van strafbare feiten en reeds veroordeelden kunnen uitgeprocedeerde vreemdelingen ook tot ingesloten personen behoren.

Je functie
Als medewerker arrestantenzorg ben je verantwoordelijk voor een menswaardige verzorging en bejegening van ingesloten personen conform vastgestelde procedures en normen. Daarnaast houd je toezicht en controle en kun je worden ingezet op het arrestantenvervoer. Je beheert goederen die bij fouillering van de ingesloten persoon worden ingenomen. Ook breng je contacten tussen verdachten en advocaten, hulpverlenende instanties en eventuele familie van ingeslotenen tot stand. Je registreert operationele informatie en verricht administratieve handelingen die noodzakelijk zijn bij het vervoer, de insluiting en verzorging van de ingesloten persoon.

Je profiel
Wij zijn op zoek naar enthousiaste, mensgerichte kandidaten met een afgeronde lbo- of mavo-opleiding en in het bezit van rijbewijs B. Daarnaast ben je in het bezit van de BOA-opleiding of ben je bereid deze te behalen. Wij zijn op zoek naar kandidaten met een flinke dosis communicatief vermogen, servicegerichtheid, stressbestendigheid en conflicthanterend vermogen. Aangezien de verzorging van ingesloten personen 24 uur per dag plaatsvindt, ben je bereid om in onregelmatige diensten te werken en beschik je over een flexibele instelling. Werken tijdens feestdagen en avond-, nacht- en weekenddiensten maakt deel uit van deze functie. Ten slotte beschik je over een hoge mate van organisatie-integriteit, aangezien integriteit hoog in het vaandel staat binnen ons korps. Het is een pre om relevante ervaring in een soortgelijke functie te hebben.

Arbeidsvoorwaarden
Een uitdagende functie binnen een organisatie, die midden in de maatschappij staat. Na een gedegen inwerktraject, het eventueel behalen van de BOA- en arrestantenzorgopleiding ga je zelfstandig aan de slag als medewerker arrestantenzorg.
Het betreft een functie voor 24-38 uur per week. Het bruto maandsalaris bedraagt €1.704,- tot €2.616,- (schaal 5 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek. In het eerste jaar wordt een aanloopschaal (schaal 4, met een maximum van €2.471,-) gehanteerd. Politie Hollands Midden kent een structurele eindejaarsuitkering van 8%. Tevens bieden wij pensioenopbouw bij het ABP en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals ouderschapsverlof, sportfaciliteiten, studiefaciliteiten en een spaarloon- of levensloopregeling. Het gaat om een tijdelijke aanstelling van maximaal 2 jaar.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met mevrouw M. Zaal, Teamchef Arrestantenzorg, telefoonnummer (06) 295 103 48. Voor informatie over de selectieprocedure kunt u contact opnemen met mevrouw K. Tromp, personeelsmanagementadviseur, telefoonnummer (0172) 48 46 82.

Belangstelling?
Belangstellenden worden verzocht vóór 21 mei 2012 schriftelijk en gemotiveerd (inclusief curriculum vitae) te solliciteren per email bij: Hoofd Divisie Operationele Ondersteuning, de heer L.A. Wiltenburg, DOOWenS-AZ@hollands-midden.politie.nl, o.v.v. vacature medewerker Arrestantenzorg.


Bijzonderheden

een antecedentenonderzoek, een psychologische test en een sporttest maken onderdeel uit van de selectieprocedure
je werkgebied is in de regio, echter zul je voornamelijk vanuit Gouda werken
de sollicitaties van interne kandidaten worden eerst in behandeling genomen


http://www.megajobs.nl/vac/search/infoindex.lasso?action=&r_bot=&r_Pad=&r_PadDetail=&xS.es=&hl_vari=&c=a&type=s&ID=8904133&b=MJ&bedrijf=De%20Politie%20&www=&url=http%3a%2f%2fwww.vacaturestream.nl%2fredirect%2f14201708%2findex.html%20&framename=bottom




Law Blogs
Law blog Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Stichting LOS schreef boek "Post Deportation Risk" over de mensenrechten situatie na terugkeer

𝗪𝗼𝗲𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟳 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 𝘂𝗶𝘁𝘀𝗽𝗿𝗮𝗮𝗸 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗯𝗲𝘀𝗰𝗵𝗲𝗿𝗺𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 ‘𝗱𝗲𝗿𝗱𝗲𝗹𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀’

VACATURE: Programma manager bij Forum voor Programma Immigratie & Burgerschap (Migratierecht)

Immigratiedienst: Minder vaak voordeel van twijfel voor asielzoeker

VACATURE: Operationeel Manager Juridische Zaken IND Den Haag

Interview met Aad van Elswijk, advocaat vreemdelingenrecht te Rotterdam

Oude (groot)ouder naar Nederland willen halen kan soms

VACATURE: (junior) juridisch medewerker bij advocatenkantoor Everaert

Met je buitenlandse partner naar Nederland: 20 tips (artikel van Gart Adang op zijn verzoek geplaatst)

Wat als je vergeten bent je verblijfsvergunning te verlengen?