Vonnis Tariq R. tegen gemeente Rotterdam

Rotterdam, 11 augustus 2010 - De rechtbank Rotterdam heeft de vordering van de heer Tariq R. tegen de gemeente Rotterdam afgewezen. De rechtbank heeft in haar vonnis van 11 augustus 2010 geoordeeld, dat de gemeente een goede grond had om het contract met de heer Tariq R. op te zeggen. De gemeente is daarom niet schadeplichtig. Er is in de zomer van 2009 ophef ontstaan over de functie van de heer Tariq R. bij de gemeente, vanwege zijn medewerking aan de Iranese televisiezender Press TV. Door die ophef was er volgens de gemeente geen maatschappelijk draagvlak meer voor de functie van de heer Tariq R. bij de gemeente. De heer Tariq R. zag de urgentie van het probleem echter niet in. Een oplossing was dientengevolge niet in zicht.

Lees de uitspraak hier: http://www.rechtspraak.nl/Actualiteiten/Vonnis+Tariq+R.+tegen+gemeente+Rotterdam.htm

Reacties

Populaire posts van deze blog

Stichting LOS schreef boek "Post Deportation Risk" over de mensenrechten situatie na terugkeer

š—Ŗš—¼š—²š—»š˜€š—±š—®š—“ šŸ­šŸ³ š—·š—®š—»š˜‚š—®š—暝—¶ š˜‚š—¶š˜š˜€š—½š—暝—®š—®š—ø š—¼š˜ƒš—²š—æ š˜š—¶š—·š—±š—²š—¹š—¶š—·š—øš—² š—Æš—²š˜€š—°š—µš—²š—暝—ŗš—¶š—»š—“ š˜ƒš—®š—» ‘š—±š—²š—暝—±š—²š—¹š—®š—»š—±š—²š—暝˜€’

VACATURE: Programma manager bij Forum voor Programma Immigratie & Burgerschap (Migratierecht)

Oude (groot)ouder naar Nederland willen halen kan soms

Immigratiedienst: Minder vaak voordeel van twijfel voor asielzoeker

Jurisprudentie van deze week zoals besproken in het advocatenoverleg van 18 januari 2024

VACATURE: Operationeel Manager Juridische Zaken IND Den Haag

VACATURE Hoor- en Beslismedewerker IND

Voor een Haagse ambtenaar is het ongeloofwaardig dat een toerist naar Roermond wil reizen vanuit Amsterdam. Visumbezwaar ongegrond.

Wat is het verschil tussen lawyer en advocaat?