VACATURE: Justitieel verpleegkundigen in detentiecentrum


(geen nachtdiensten en beperkte fysieke belasting)
Vacaturenummer: 3368773

Bedrijfsnaam:
Lekz*

Intermediair:
MR Zorg, Management Recruiters

Locatie/Standplaats:
Regio's Rotterdam en Utrecht

Salaris:
Max. 2.745 euro of max. 3.082 euro + auto van de zaak

Functieomschrijving:
Onze opdrachtgever heeft uitgebreide mogelijkheden op het gebied van detacheren (en uitzenden). De activiteiten van het bedrijf zijn er op gericht om (gespecialiseerde) verpleegkundigen tijdelijk en op projectbasis in te zetten.

Voor deze opdrachtgever zoeken wij meerdere (justitieel) verpleegkundigen. Deze verpleegkundigen worden ingezet in verschillende uitzet- en detentiecentra bij de dienst Justitiële Inrichtingen. Er zijn mogelijkheden op verschillende locaties gelegen rond Rotterdam en Utrecht. Je kunt daarbij kiezen om te werken op één vaste standplaats. Maar het is ook mogelijk om in het mobiele team te gaan werken. Dan wordt je ingezet waar nodig en wissel je regelmatig van standplaats.

De functie-inhoud. Je bent verantwoordelijk voor de verpleegkundige zorg aan de in de centra verblijvende vreemdelingen. Je maakt zo kennis met mensen uit allerlei landen en culturen. Zo nodig laat je je daarbij bijstaan door een tolk. Concreet betekent dat het houden van spreekuren, beoordelen van en/of begeleiden van ziek gemelde gedetineerden. Het eventueel uitvoeren van andere verpleegkundige zorgtaken onder eindverantwoordelijkheid van de inrichtingsarts.

Bijzonderheden; geen nachtdiensten. Je kunt verder 7 dagen per week werken tussen 7.30 en 22.00 uur. Fysieke belasting is zo goed als niet aan de orde. Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en een auto van "de zaak". Er zijn mogelijkheden vanaf 24 uur per week tot voltijds.

Geboden wordt

Bij een werkweek vanaf 24 uur krijg je de beschikking over een lease-auto. Een salaris bedraagt maximaal 2.745 euro bruto per maand op basis van 36 uur. Er bestaat een mogelijkheid om de opleiding tot Justitieel Verpleegkundige te gaan volgen. Na het behalen van dat diploma kan je salaris oplopen tot maximaal 3.082 euro bruto per maand. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Justitie.

Functie-eisen:
Je hebt bij voorkeur een diploma HBO-V. Een diploma Verpleegkunde A of MBO-V kan ook nog. Bij voorkeur beschik je over een brede ervaring. Recente ervaring binnen het ziekenhuis (liefst op een afdeling waar acute zorg wordt geleverd, zoals SEH of Cardiologie) is een harde eis, eventueel in combinatie met ervaring in de GGZ of verslavingszorg. Uiteraard ben je BIG-geregistreerd en bevoegd tot het verrichten van verpleegkundige handelingen. Tot slot heb je ervaring met geautomatiseerde systemen en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Voor gedetineerden is het verblijf vaak een stressor. Het is daarom van belang dat je vaardig bent in spanningsvolle situaties. Je dient te beschikken over een geldig rijbewijs. Tot slot; er wordt een uitgebreid antecedentenonderzoek verricht.

Dienstverband:
Vast, Detachering/Interim

Bron: http://www.nationalevacaturebank.nl/vac/3368773/

Reacties

Populaire posts van deze blog

Stichting LOS schreef boek "Post Deportation Risk" over de mensenrechten situatie na terugkeer

𝗪𝗼𝗲𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟳 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 𝘂𝗶𝘁𝘀𝗽𝗿𝗮𝗮𝗸 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗯𝗲𝘀𝗰𝗵𝗲𝗿𝗺𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 ‘𝗱𝗲𝗿𝗱𝗲𝗹𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀’

VACATURE: Programma manager bij Forum voor Programma Immigratie & Burgerschap (Migratierecht)

Oude (groot)ouder naar Nederland willen halen kan soms

Immigratiedienst: Minder vaak voordeel van twijfel voor asielzoeker

VACATURE Hoor- en Beslismedewerker IND

Met je buitenlandse partner naar Nederland: 20 tips (artikel van Gart Adang op zijn verzoek geplaatst)

Jurisprudentie van deze week zoals besproken in het advocatenoverleg van 18 januari 2024

Boek geeft gezicht aan vluchtelingenproblematiek - hoe een Koerdische Irakees kapper in Leiden werd

UItspraak: Artikel 8 EVRM bij volwassen gezinsleden (moeder bij dochter)