Goed doel: Walk4Brains 2009, doet u ook mee? (sponsor)

Dit heeft niets met Vreemdelingenrecht te maken maar ik als eigenaar kan er wel voor kiezen om u te attenderen op een goed doel. Zeker als ik er zelf ook aan mee doe. Dus leest u eens verder en besluit eventueel ook mee te gaan lopen.

"Op 7 november organiseren wij een sponsorloop voor meer aandacht en geld voor onderzoek naar hersentumoren. Dit als afsluiter van de Internationale Hersentumorweek.

U kunt uw steentje bijdragen in Driebergen en Dwingeloo. In Driebergen is een bos route van 5 km, een spectaculaire polderoute van 12 km en/of een verharde route van 12 km te lopen. In Dwingeloo heeft Staatsbosbeheer twee routes uitgezet: 5 km voor wandelaars en 12 km over verharde wegen voor wandelaars en rolstoelgebruikers. Boswachters zijn daar aanwezig om uw vragen te beantwoorden en zij nemen u mee naar de schaapskooi, die voor de gelegenheid is opengesteld. Het aantal door de deelnemers gelopen kilometers wordt wereldwijd opgeteld voor de internationale 'Walk Around the World for Brain Tumours'.

Start: vanaf 9 uur. Inschrijfgeld: € 25,-. Inschrijving is verplicht en dient uiterlijk 23 oktober bij ons binnen te zijn! Meer informatie: http://www.stophersentumoren.nl/nl/nieuws/W4B09aank/"




Reacties

Populaire posts van deze blog

Stichting LOS schreef boek "Post Deportation Risk" over de mensenrechten situatie na terugkeer

š—Ŗš—¼š—²š—»š˜€š—±š—®š—“ šŸ­šŸ³ š—·š—®š—»š˜‚š—®š—暝—¶ š˜‚š—¶š˜š˜€š—½š—暝—®š—®š—ø š—¼š˜ƒš—²š—æ š˜š—¶š—·š—±š—²š—¹š—¶š—·š—øš—² š—Æš—²š˜€š—°š—µš—²š—暝—ŗš—¶š—»š—“ š˜ƒš—®š—» ‘š—±š—²š—暝—±š—²š—¹š—®š—»š—±š—²š—暝˜€’

VACATURE: Programma manager bij Forum voor Programma Immigratie & Burgerschap (Migratierecht)

Immigratiedienst: Minder vaak voordeel van twijfel voor asielzoeker

Interview met Aad van Elswijk, advocaat vreemdelingenrecht te Rotterdam

Wat als je vergeten bent je verblijfsvergunning te verlengen?

Vraag: Kan ik mijn oude moeder naar Nederland halen?

UItspraak: Artikel 8 EVRM bij volwassen gezinsleden (moeder bij dochter)

Interview met Anton Kleijweg, advocaat vreemdelingenrecht te Voorburg (update: tegenwoordig in Den Haag)

VACATURE: Operationeel Manager Juridische Zaken IND Den Haag