Leuk artikel op Advocatie.nl waarin ook een nepadvocaat vreemdelingenrecht aan de kaak wordt gesteld en een advocatenkantoor dat ook vreemdelingenrecht doet nou niet bepaald wordt geprezen om zijn website.


Geen zin om de juridische hersenkwabben deze warme dag aan het werk te zetten? Dat begrijpen we op de Advocatie-redactie maar al te goed, en wij drukken uw productiviteit dan ook met plezier. Leun lekker achterover en laat u mee voeren langs lukraak geselecteerde online onhandigheden van uw confrères uit de donkere krochten van het internet.



We beginnen rustig met een amuse. Deze bestaat uit een bebefte millefeuille van Yvonne, Jeanette, Jo en Pieter-Jan, alias The Wizards uit Oss. Ze worden opgediend in een lauwe saus van Adobe Photoshop, met een topping van grove pixels.



Bekend gegeven is dat advocaten vaak worstelen met het feit dat hun schoonheid helaas van binnen zit. Waar menig advocaat weent als zijn hoogwaardige juridische-esthetische kunststukjes in vijfvoud voor jaren het stoffige archief in verdwijnen, biedt het kantoorpand van de advocaat als alternatieve uitingsvorm enige troost. Zo ook voor ijssalon/restaurant/makelaar Durdu cs. uit Rotterdam. Aanschouw en raak in vervoering door het prachtige kantoorpand!


In de categorie sloomste advocaten: De Bije Van Kooij advocaten uit Rotterdam halen sinds hun beëdiging geen enkele termijn meer. Ook met de website wil het maar niet vlotten.



Dan is er de categorie meest spetterende vormgeving. Maar liefst drie kantoren dingen mee voor de prijs in die categorie: Kanhai advocaten omdat… eeeh, nou, ja waarom eigenlijk?



De site van Jorna Advocaten uit Den Helder gooit ook hoge ogen. Waarschijnlijk bent u al verdwaald als u ooit in Den Helder belandt. Online helpt Jorna advocaten u verder het digitale doolhof in met hun website.



Heeft u het nog warm? Dan biedt de mortuariumkille website van Nolet advocaten verkoeling. Sinds het overlijden van Michael Jackson blijkt juridische bijstand voor doden en zombies opeens een groeimarkt. Nolet speelt daar alvast handig op in met een website geïnspireerd op de vormgeving van bekroonde rouwkaarten uit de jaren vijftig. Advocaten lijkenpikkers?



Het hoofdgerecht


Advocaten blijken ook bijzonder goed in het vinden van de juiste balans tussen werk en privé, getuige de website van onder meer advocaat Polanus, die zijn buitenadvocatuurlijke uitstapjes graag deelt met rechtzoekenden. Ga mee terug naar het jaar 1971 toen de advocaat nog bij de verkeerspolitie zat. Polanus leeft niet helemaal in het verleden, want zijn fax heeft hij afgeschaft.
Polanus figureert graag op athentiek beeldmateriaal uit 1980 met de toenmalige minister van Verkeer en Waterstaat Neelie Smit Kroes op een Wiener bal, waar Polanus een voorliefde voor heeft. Daarnaast is hij dol op mode.



Nog een advocaat die werk en privé graag combineert. De Groote Advocaten uit Den Haag, gespecialiseerd in jeugdrecht te zien aan de homepage. Betreden op eigen risico.



Toetje


Ook deze topadvocaat mag ook niet ontbreken op het menu. De pret laten we vooral niet drukken door het feit dat Ultra-GrandMaster in Universal Human and Alien rights, Jack Kassing, nooit op het tableau heeft gestaan en al eens is ontmaskerd als nepadvocaat. Geeft allemaal niks, geen hond die er iets aan doet, de Orde gaat tenslotte over advocaten, niet over nepadvocaten. En zeg nou zelf. Die toga staat hem goed. Hij heeft ook leuke hobbies: Schietsport en Reptielen. En kleine kinderen. Jack is er dol op.



Bron: http://www.advocatie.nl/page?1,3303/Management/Marketing/lukraak_geselecteerd_mislukte_advocatenwebsites

Reacties

Populaire posts van deze blog

Stichting LOS schreef boek "Post Deportation Risk" over de mensenrechten situatie na terugkeer

𝗪𝗼𝗲𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟳 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 𝘂𝗶𝘁𝘀𝗽𝗿𝗮𝗮𝗸 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗯𝗲𝘀𝗰𝗵𝗲𝗿𝗺𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 ‘𝗱𝗲𝗿𝗱𝗲𝗹𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀’

VACATURE: Programma manager bij Forum voor Programma Immigratie & Burgerschap (Migratierecht)

Oude (groot)ouder naar Nederland willen halen kan soms

Immigratiedienst: Minder vaak voordeel van twijfel voor asielzoeker

VACATURE Hoor- en Beslismedewerker IND

Met je buitenlandse partner naar Nederland: 20 tips (artikel van Gart Adang op zijn verzoek geplaatst)

Jurisprudentie van deze week zoals besproken in het advocatenoverleg van 18 januari 2024

Boek geeft gezicht aan vluchtelingenproblematiek - hoe een Koerdische Irakees kapper in Leiden werd

UItspraak: Artikel 8 EVRM bij volwassen gezinsleden (moeder bij dochter)